Internet se hemží články o tom, proč se milovat každý den. Sex prostě zbožňuji, ale nedokážu si představit, že bych se měla milovat se svým mužem každý den. Každodenní sex je podle mě otrava a stane se z něj protivný stereotyp. Stejně jako ze všech věcí, které byly kdysi příjemné, a těšili jsme se na ně. 24 hodin nedokáže pohltit desítky pozitivních zážitků. Člověk prostě musí někdy čekat marně.

Myšlenky na sex? Dneska prostě ne!

Celodenní honička, stres v práci, starost o děti a domácnost dokážou, hlavně ženy, pěkně vyčerpat. Umím si jen stěží představit, že se budou ženy těšit na každodenní sex s manželem, který přišel zvesela z práce. Někdo si myslí, že nejlepší sex je ten usmiřovací. Zastávám stejný názor, i když odborníci jsou proti. Prý by měly páry o svých problémech více mluvit a ne se na sebe bezhlavě vrhnout. Uvažujte. Není to hloupost?

Je jisté, že je sex symbolem svobody, něhy, lásky, uvolnění a vášně. Stereotypní milování, které nemá nápad, nestojí za nic. Stejné polohy, prostě si to jen tak odbýt, to není láska, ale povinnost. A přemáhat se kvůli druhému, když zrovna nemám chuť? To není dobrý nápad, vše se může obrátit proti vám.

Povinnosti versus sex

Milování je zdravé, slibuje aktivitu těla a svěží pohyb. Lidé, kteří se často milují, jsou pohodoví, usměvaví a neberou věci smrtelně vážně. To cítím i sama na sobě. Nepřipadám si ošpendlíkovaná povinnostmi a je mi do zpěvu. Když si k tomu představím, že mi ještě oblíbená činnost slibuje dlouhověkost, a to je vědecky dokázáno, je to zlatý důl. Musím říct, že po vášnivém milování spím jako nemluvně a nepřevaluji se ze strany na stranu s chmurnými myšlenkami, co všechno ráno obstarat.

Po sexu mám skvělý pocit sebevědomí, nepopsatelný a zapomenu na žal. Jsem veselá a splním svému miláčkovi, co mu na očích vidí, třeba výbornou večeři, masáž a sex! Je jasné, že pravidelný sex vylepšuje komunikaci mezi partnery, upevňuje jejich lásku a předchází nevěru. Nestydět se před sebou a být spontánní, k harmonickému vztahu jistě patří.

Jak už jsem psala, internet je plný diskuzí, o tom, kdy se sexem začít. Osobně si myslím, že nejlepší sex je s člověkem, kterého milujete a věk nehraje až takovou roli. V šestnácti nejde pravý sex prožít. Ve dvaceti je vše nové a poprvé. Ve třiceti už jste ostřílení a víte, co se vám líbí. Jak člověk stárne, prožívá tyto chvíle intenzivněji. Milování má kouzlo v každém věku, ale s rozumem!

A co Vy? Milujete se často anebo už vás sex omrzel?